Toegansmaatregelen

Voor Lost Memories dien je een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Dit om te laten zien dat er geen corona is aangetroffen op het moment van testen. Dit kan op twee manieren:

Negatief testbewijs

Je dient jezelf max 40 uur voor aanvang van Lost Memories bij een aangesloten testaanbidder die dichtbij je huis is, gratis te laten testen. Bij een negatieve test ontvang je een digitaal coronatoegangsbewijs via de mail. Dit kun je doen via: www.testenvoortoegang.nl

Upload dit in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone? Via www.coronacheck.nl kun je ook alle stappen doorlopen. Bij binnenkomst zal het negatieve testbewijs in combinatie met een geldige legitimatiebewijs worden gecontroleerd.

Natuurlijk wordt ook jouw ticket op geldigheid gecheckt.

Positief getest? Mail jouw positieve testuitslag naar info@lostmemories.nl en je krijgt het volledige bedrag (excl. fee) retour.

Vaccinatie bewijs:

Vanaf 24 juni is het ook mogelijk om een vaccinatie bewijs te gebruiken om een event te bezoeken. Gebruik hier voor de corona check app. Let op. Dit geldt voor een volledige vaccinatie! Via de app kun je een QR code maken wat tevens je toegangsbewijs is.

Meer informatie vind je op www.testenvoortoegang.nl en www.coronacheck.nl